Kunstgebit

Onze buitenlandse patiënten ontvangen hun kunstgebit in Turkije in onze tandheelkundige kliniek in Istanboel sinds 2003 van onze deskundige tandartsen. Wanneer u naar onze tandheelkundige kliniek reist om kunstgebitten in Turkije te krijgen, zult u:

  • kunstgebitten ontvangen van de best gekwalificeerde specialisten
  • worden behandeld in een moderne en hygiënische kliniek
  • de beste beschikbare tandheelkundige oplossingen krijgen
  • betaalbare prijzen worden aangeboden
  • krijg volledige assistentie bij elke stap die u zet
  • worden geholpen bij uw boeking, hotel en reizen
  • krijg fantastische herinneringen aan Turkije.
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Wat zijn kunstgebitten?

Tegenwoordig worden ontbrekende tanden vaak vervangen door zogenaamde prothesen, die even functioneel en esthetisch zijn als natuurlijke tanden. Veel kunstgebitten, die gemakkelijk kunnen worden ingebracht en verwijderd.

Kunstgebitten uit Turkije – De opties

Afhankelijk van de staat van uw tanden, gebruiken we verschillende verwijderbare of vaste prothesen in Turkije

Volledig kunstgebit

Als er geen natuurlijke tanden meer zijn, gebruiken we volledige kunstgebitten in Istanbul. Deze kunsttanden, die uit acryl zijn samengesteld, worden in uw mond geplaatst met de steun van de boven- en onderkaak. Omdat het volledige kunstgebit uit kunststof bestaat, kan het na verloop van tijd verkleuren.

Gedeeltelijke kunstgebitten

Als er slechts enkele tanden ontbreken, raden we een gedeeltelijke prothese aan, die in en uit kan worden getrokken. Wij produceren deze gedeeltelijke prothesen in Turkije en hechten ze aan uw hoofdtanden met behulp van beugels en draden.

Overkappingsprothese

We gebruiken deze gedeeltelijke prothesen als de structuur van uw botten niet geschikt is voor tandheelkundige implantaten. Overdentures kunnen worden aangebracht op de paar resterende natuurlijke tanden, tandwortels of implantaten. Om een veilige bevestiging te garanderen en een functioneel verlies te minimaliseren, blijven de tandwortels en hun sensoren in de mond.

Kunstgebitten – Na de behandeling in Turkije

Het is een bewezen feit dat het reinigen van een prothese met behulp van uw vingers en water alleen de micro-organismen van uw handen naar het oppervlak van de prothese overbrengt. Daarom moet u uw gebit na elke maaltijd verwijderen en het binnen en buiten reinigen met een tandenborstel en zeep. Als u het gladde gebit niet kunt vasthouden of bang bent dat het naar beneden valt, moet u het op een zachte handdoek leggen. Dit voorkomt dat het kunstgebit breekt als het valt.

Tandpasta veroorzaakt het verlies van de beschermende coating van het kunstgebit. Als de coating op het oppervlak van het kunstgebit gehavend is, dient het als een werkpunt voor micro-organismen en bemoeilijkt het reinigen. In een dergelijk geval moet u contact opnemen met uw tandarts en hem het kunstgebit laten reviseren.

Gebruik geen bleekmiddel, afwasmiddel of waspoeder om uw kunstgebit te reinigen. Deze stoffen beschadigen niet alleen uw kunstgebit, maar zijn ook zeer gevaarlijk voor uw gezondheid. Om uw kunstgebit te reinigen, kunt u specifieke tabbladen of reinigingsoplossingen gebruiken. Reiniging van de weefsels, waaraan het kunstgebit is gehecht, is zeer belangrijk.> Het wordt ten zeerste aanbevolen om de mond te reinigen tijdens het reinigen van het kunstgebit. In dit opzicht moet u ook uw tandvlees en natuurlijke tanden reinigen met behulp van een zachte tandenborstel of doek.

In het geval van een gedeeltelijke prothese is het vooral belangrijk dat de beugels, die worden gebruikt als bevestiging aan uw natuurlijke tanden, schoon zijn. Als voedselresten niet van de beugels worden verwijderd, beschadigt dit de tanden. Daarom moeten de beugels na elke maaltijd worden schoongemaakt. Na het verwijderen van het kunstgebit moet u het in een emmer water bewaren.

Zonder toestemming van uw tandarts, mag u nooit iemand schaafwonden, bevestigingen, reparaties of soortgelijke handelingen aan uw kunstgebit laten uitvoeren. Neem bij problemen onmiddellijk contact op met uw tandarts. Regelmatige tandheelkundige controles voorkomen ook mogelijke problemen. Houd er rekening mee dat uw prothese slechts een bepaalde duurzaamheid heeft en u deze binnen 2 tot 5 jaar moet vervangen.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Gingivale ziekten en de behandeling ervan

Er zijn verschillende redenen voor het optreden van tandvleesaandoeningen. Als ze niet goed worden behandeld, kunnen ze zelfs tandafschilfering veroorzaken. Een onregelmatige en valse reiniging kan de ontwikkeling van tandplak, tandsteen en tandvleesproblemen veroorzaken. De opkomende zuuromgeving beschadigt zowel tanden als tandvlees – in dit geval is tandafschilfering onvermijdelijk.

Symptomen van een tandvleesaandoening

Mogelijke indicaties van een tandvleesaandoening zijn bloeding, verkleuring, vervorming en slechte adem.

Parodontale behandeling met de Picasso tandheelkundige laser in Turkije

In geval van tandvleesproblemen biedt onze tandheelkundige kliniek in Istanbul pijnloze en effectieve behandelingen met de geavanceerde Picasso-tandheelkundige laser, de meest effectieve, veiligste en snelste behandelingseenheid onder lasersystemen voor zacht weefsel. In Istanbul gebruiken we de tandheelkundige laser voor het verwijderen van tandsteen, aangetaste tanden, tumoren, drainage en verschillende andere problemen met het zachte weefsel.