Welkom bij Best Dental Turkey

ONS DENTAL TOERISTISCH PROCES

We plannen je afspraken zorgvuldig in, zodat je tijd hebt om de prachtige stad Turkey te ervaren. Het personeel van onze internationale patiëntenafdeling is 24/7 beschikbaar om problemen op te lossen. Met onze exclusieve partnerschappen met de nabijgelegen hotels zorgen wij ervoor dat u het ultieme comfort heeft tijdens uw verblijf.

ONZE TANDHEELTECHNOLOGIE

In Best Dental Kliniek bieden we de beste tandtechnologie en maken we gebruik van de nieuwste tandheelkundige apparatuur en benodigdheden. We stellen onze patiënten in staat om te profiteren van alle voordelen van geavanceerde digitale tandheelkunde en maken gebruik van algemeen erkende CAD / CAM-, BEYOND- en PICASSO-technologieën in onze kliniek.

ONS TEAM

We zijn er trots op professionele tandartsen te hebben met 18 jaar ervaring op hun vakgebied, vriendelijke tandartsassistenten met vaardigheden in vreemde talen en een oplossingsgericht personeel van de internationale patiëntenafdeling. Naast onze ervaring en professionaliteit, zult u onder de indruk zijn van onze Turkse gastvrijheid.